Födelsedagsfirande och en massa bad

Hej!
Jag har det verkligen underbart här i Spanien och jag vill inte åka här ifrån. Hade gärna stannat till skolan börjar, vilket är om 9 dagar.
Igår var det födelsedags firande hela dagen, min pojkväns pappa fyllde nämligen 50 så vi har firat honom. På förmiddagen var vi ungdomar vid poolen medan de vuxna åkte på vinprovning. Vi badade o solade i poolen till lunch då vi gjorde i ordning mat i lägenheten. Klockan fyra var det sedan "poolparty" på ett hotell i närheten där alla samlades. Vi badade, fick ner till havet o kollade och tog en del bilder. På kvällen åt vi på restaurangen som fanns på hotellet. Vi åt jättegod mat med förrätt, varmrätt och efterrätt. Sen hölls det även tal och vi sjöng. Vid midnatt tog vi taxi in till stan där vi var vid en bar till klockan var två och då åkte vi hem. Vi somnade vid halv tre, så det blev inte så ny ner sömn när vi skulle upp tio nästa dag.
Idag har det varit en superhärlig och fin dag som vi spenderade vid havet där vi badade, solade och spelade volleyboll. Jag har fått en hel del färg idag kan jag ju säga. Innan middagen badade vi lite i poolen här hemma och sen blev det mat i lägenheten. Jag känner att det blev ett långt inlägg med bara massa "jag har...", men vet inte hur jag annars skulle ha skrivit allt. Hoppas ni haft en bra dag! :)


Kommentarer
Postat av: Linnéa Thell Jansson

Härligt att vara utomlands!

2013-08-10 @ 21:20:46
URL: http://linneajthell.blogg.se/
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh, låter & ser helt underbart. & så himla fin header du har Malin! ♥

2013-08-11 @ 13:02:14
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Elin

Helt okej, saknar värmen, hur har du det?

2013-08-11 @ 21:28:52
URL: http://elinkristensson.blogg.se
Postat av: Emma

Gud vad härligt!

2013-08-11 @ 23:44:23
URL: http://definehappy.blogg.se
Postat av: Sara - Hold on be strong

Åh vad härligt :D volleyboll är underbart!! :)
sv: tack så mycket och desamma :D
kram

2013-08-15 @ 13:00:43
URL: http://saraleasofia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0