Min dag

Hej hej!
I morse skulle jag gått upp nio, men det blev tio istället för jag somnade sent igår. Jag började med att äta frukost och sen tränade jag en stund efter det. Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del och förutom att ha hunnit träna så har jag fixat en hel del i mitt rum. Först damtorkade jag, dammsög och sen skulle jag måla golvet. För det var nämligen så att när jag målade första gången för ett halvår sedan så blev det fläckigt och jag hade dragit ut på att fixa det länge. Så innan ag skulle börja måla så skrubbade jag först golvet för att få det rent och vet ni vad? Det försvann! Jag vet inte hur eller varför, men nu är golvet jämt o fint igen! Så skönt att jag slapp hålla på med målarfärg och sånt! Nu känns rummet så fräscht och jag bytte även lakanen i sängen för att allt skulle kännas rent.
Nu ska jag packa ihop mina sista saker och så ska jag åka till min pojkvän som nyss kommit hem från sitt landställe där han har varit i några dagar nu. Hoppas ni får en riktigt bra lördagskväll! :)
COPYRIGHT!

Kommentarer
Postat av: SOFIA ღ

sv: Tack :)
Fiin bild! kram

2013-07-20 @ 18:07:04
URL: http://sofiasticated.blogg.se
Postat av: Sofia [fotoblogg]

Svar: Tack så mycket! :)

2013-07-20 @ 19:50:01
URL: http://sofiabjorkesjo.blogg.se
Postat av: Elin

Haft en bra dag?

2013-07-20 @ 19:56:18
URL: http://elinkristensson.blogg.se
Postat av: Wiilow [Foto Tankar Känslor]

Fina du!
Vad bra att golvet blev bra igen. Kanske var en kombination med vatten som gjorde att försvann om de inte var vattenfast färg?
Ha nu en fortsatt fin söndag gumman.
Kram

2013-07-21 @ 01:10:39
URL: http://wiilow.blogg.se
Postat av: ♫♪ sandra

fin bild!

2013-07-22 @ 10:46:42
URL: http://www.sandramusic.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0