Sista träningen med det här laget :(

Hej allihopa!
Efter skolan idag åkte jag hem till mormor och pluggade, åt mat, bytte om till fotbollskläder och sen fick jag skjuss till träningen. Idag var det sista träningen med mitt lag för det ska läggas ner på grund av att vi är för lite folk, det är få som kommer på träningarna och att få ihop folk till matcherna har varit svårt. Vi har en match kvar som är på måndag, men det blir inga fler träningar i alla fall. Jag tycker att det är synd att det blev som det blev för alla i mitt lag är så underbara personer och vi har verkligen kämpat den här säsongen. Det är några som ska sluta helt, vissa ska byta lag och andra (som jag) ska börja spela med Dam A. Alla är osäkra och vet inte hur de ska göra, men det jag vet är att jag inte ska ge upp fotbollen än, jag ska träna med damerna några gånger och se hur det känns. De gångerna jag har tränat med de tidigare har det varit väldigt roligt så jag ska ge det en chans, det är inte helt främande människor som spelar där, vilket känns bra. Vi har ju sammarbetat en del med de under säsongen och de har haft spelare som hjälp oss på matcherna. Jag hoppas i alla fall att så många som möjligt från Dam B i alla fall kommer att testa att träna med dem och sen ta ett beslut.
Träningen idag gjorde vi bara roliga saker, bland annat fotbollstennis och skott på mål, en träning med mycket skratt. Lite av tiden gick åt av att prata om hur det skulle bli nu när laget skulle läggas ner och sen kommer vi har en stor avslutning som vi håller på att planera. Jag är ganska trött nu och vill hinna läsa lite innan jag blir alldeles för trött. Jag har dock sovmorgon i morgon för jag har orientering, men skriver mer om de i morgon. God natt! :)
Det här är en gammal bild från förra hösten!
COPYRIGHT!

Kommentarer
Postat av: Sara

Låter kul :D cool bild :D
sv: oj STORT grattis :D
jag följer dig nu heter visst saraaasss ^^
joo men precis ^^ sånt kommer ibland med ålder men det är många jag inte förstår vad jag sett i dom och varför... Det känns så fel för mina närmaste vänner är liksom såna som festar hela tiden, vill ha perfekta pojkvänner, annars är det inte värt det och säger åt mig att höja medlet. Men jag tycker ärligt talat nästan mer om lite halvtöntiga killar som ska vara ganska mogna som personer för de brukar vara asgulliga och har superhärliga personligheter ^^
STOR kram och hoppas du får en toppen helg!!

2012-09-28 @ 02:09:39
URL: http://blimotiverad.blogg.se/
Postat av: Aili

Vilken fin bild! :)

2012-09-28 @ 07:14:43
URL: http://ailicherp.blogspot.se
Postat av: jenny von wulff

haha cool bild :)

2012-09-28 @ 13:46:03
URL: http://nattstad.se/sk%C3%A5neshetaste
Postat av: Sigrid ▲

Sv; hihi tack:D

2012-09-28 @ 15:15:33
URL: http://sigridhjartafoto.blogg.se
Postat av: J U L I A - fotoblogg

SV: Åh tack! :)

2012-09-28 @ 15:24:23
URL: http://jtphoto.blo.gg/
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh så mysigt att åka hem till sin mormor. :)
sv: Åh tack finaste Malin! Du är så underbar, blir alltid så glad av dina kommentarer! ♥

2012-09-28 @ 16:04:11
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Sara

Vilka söta små svampar! :P

Svar: Tack söta du, vad roligt att du tyckte om min bild med citatet, och jätteroligt att du tycker om min header! :D Kram!

2012-09-29 @ 12:38:07
URL: http://sarabacksbacka.blogg.se
Postat av: Isabelle

Vilken mysig blogg du har! Kika gärna in på min :)

2012-10-03 @ 20:09:03
URL: http://madebyisabelle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0